DJ

Later wil Robin ook graag radio-DJ worden. Daarom is hij bij GlindRadio gekomen. Top 40 muziek vind hij geweldig.

Tjesko vind het leuk om zijn stem te laten horen en houd erg van muziek. Ook series kijken en computeren vind Tjesko erg interessant om te doen.

Justice vind meedoen aan een actie voor een goed doel heel belangrijk. Deze actie is daar perfect voor. Hij vind het leuk dat er naar hem wordt geluisterd. Hij vind multimedia erg interessant (Vloggen, youtube video’s maken en sowieso youtube in zijn geheel). Top 40 muziek vind Justice het leukste om naar te luisteren.

Sven zoekt de uitersten in de muziek, maar weet het ook weer leuk aan elkaar te breien. Soms van de hak op de tak, maar aan het eind van het uur heeft hij alles wel gehad.

Mario is ooit begonnen als broekie bij een piratenstation in Baarn, nam bij Radio 2000 de telefoon op zocht de plaatjes, en mocht af en toe een plaatje aankondigen. Daarna volgden er een breed scala aan radiostations, Digitaal radio, Roulette FM, Superradio, Baarnsche Ziekenomroep, Baarn FM, Omroep Amersfoort en diverse kleine projecten tussendoor. Zoals collega’s […]

Manuel een deejay zonder toeters en bellen. Gewoon lekkere muziek.   Gesprek Manuel met Myra over het Beleeffestival

Current track
TITLE
ARTIST

Background