Team

Later wil Robin ook graag radio-DJ worden. Daarom is hij bij GlindRadio gekomen. Top 40 muziek vind hij geweldig.

Het verslaggeven spreekt Mike heel erg aan. Djén lijkt hem wel leuk. Muziek interesseert hem wel maar toch wil hij liever mensen ondervragen. Hobby’s; vissen, muziek luisteren en zwemmen.

Tjesko vind het leuk om zijn stem te laten horen en houd erg van muziek. Ook series kijken en computeren vind Tjesko erg interessant om te doen.

Hij vind het leuk om in gesprek te zijn met mensen en hun te ondervragen. Hem zal je het hele weekend zien samen met zijn microfoon.

Justice vind meedoen aan een actie voor een goed doel heel belangrijk. Deze actie is daar perfect voor. Hij vind het leuk dat er naar hem wordt geluisterd. Hij vind multimedia erg interessant (Vloggen, youtube video’s maken en sowieso youtube in zijn geheel). Top 40 muziek vind Justice het leukste om naar te luisteren.

Joel vind het erg interessant om bezig te zijn op het internet en achter de computer te zitten. Zie je ergens een bericht over GlindRadio voorbij komen op Facebook, twitter, instagram enz. dan heeft Joel die waarschijnlijk geplaatst. Naast de social media zal Joel ook de verzoeknummers verwerken en klaarzetten voor de Dj’s.

Sven zoekt de uitersten in de muziek, maar weet het ook weer leuk aan elkaar te breien. Soms van de hak op de tak, maar aan het eind van het uur heeft hij alles wel gehad.

Henk ondersteund waar nodig. Beheert de systemen, helpt bij de Social Media desk en nog veel meer.

Twitter, facebook, instagram, snapchat enz zijn geen geheimen voor haar. Ze zoekt het web af naar de laatste nieuwtjes en behandeld de verzoekjes. Ook is zij op pad met foto of videocamera en maakt de mooiste sfeerbeelden en deelt ze met de luisteraars.

Mario is ooit begonnen als broekie bij een piratenstation in Baarn, nam bij Radio 2000 de telefoon op zocht de plaatjes, en mocht af en toe een plaatje aankondigen. Daarna volgden er een breed scala aan radiostations, Digitaal radio, Roulette FM, Superradio, Baarnsche Ziekenomroep, Baarn FM, Omroep Amersfoort en diverse kleine projecten tussendoor. Zoals collega’s […]

Manuel een deejay zonder toeters en bellen. Gewoon lekkere muziek.   Gesprek Manuel met Myra over het Beleeffestival

Current track
TITLE
ARTIST

Background